هدف از این تحقیق بررسی انرژی و تقسیم بندی انواع آن با فرمت docx در قالب 51 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

2-1- تقسیم بندی انواع منابع انرژی

2-2- سوختهای زیستی (BIO-FUELS) و مزایای استفاده از آن

2-3- وضعیت تولید سوختهای زیستی در ایران

2-4-  پروسه تولید مورد استفاده در این طرح

2-5- خواص اتانول

2-6- انواع اتانول (الكل اتیلیك)

2-7- كاربرد اتانول (الكل اتیلیك)

2-8- روند تغییرات تولید اتانول در دنیا

2-9- كالای جایگزین

2-10- اتانول به عنوان سوخت

2-11- مزایای زیست محیطی اتانول

2-12- محصولات جنبی ناشی از تولید اتانول

2-13- مزایای افزودن 10% اتانول به بنزین

2-14- مزایای مهم اتانول در مقایسه با MTBE

2-15- بازار جهانی اتانول

2-16- تولیدكنندگان عمده اتانول

2-17- جایگزینی اتانول با MTBE در بنزین

2-18- بررسی ظرفیت تولید اتانول در كشور

2-19- بررسی میزان واردات اتانول به كشور

2-20- معرفی مكان پروژه (كشت و صنعت هفت تپه خوزستان)

2-21-4 مدت روشنایی و انرژی خورشیدی

2-22- گیاه نیشكر

2-23- وضعیت تولید نیشكر در ایران

2-24- مزیت‌های نسبی هفت تپه خوزستان

2-25- كشت و صنعت هفت تپه خوزستان

منابع

 

 

 

یکی از مهمترین مسائل که به طور روزمره کلیه کشورهای جهان با آن سروکار دارند مسئله تأمین انرژی است. سهم انرژی در تولید محصول ملی تقریباً در تمامی کشورها نسبت به سایر عوامل تولید افزایش قابل ملاحظه ای یافته است. به دلیل استفاده روزافزون از عامل انرژی و همچنین افزایش شدت انرژی در تولید محصول ملی، امروزه کالاهایی که در آنها بیشتر از سرمایه و نیروی کار استفاده می شده است، جای خود را به کالاهایی داده اند که در تولید آنها بیشتر از انرژی استفاده می شود، به همین دلیل در جوامع پیشرفته، انرژی خمیر مایه توسعه اقتصادی محسوب می شود.  استفاده روزافزون از سوختهای فسیلی، افزایش قیمت محصولات نفتی و کاهش ذخایر موجود، محققان را در جهت یافتن منابع جدید انرژی غیرنفتی ترغیب نموده است. در حال حاضر میزان تقریبی حجم ذخایر نفتی جهان به اندازه ای است که چنانچه روند تکیه بر سوختهای فسیلی ادامه یابد در آینده نزدیک، جهان با مشکلات زیادی در موارد زیست محیطی و کمبود مواد اولیه و کاهش سرعت رشد اقتصادی مواجه خواهد شد.

 

 

 

با افزایش قیمت جهانی نفت، در عمل تقاضا برای بازه گسترده ای از انرژی های تجدیدناپذیر، از توربین های بادی گرفته تا ماشین های الکل سوز، افزایش یافته است. اگر چه روی آوردن به سوخت های جدید تنها هنگامی نمایان می شود که قیمت نفت در بازارهای جهانی به یکباره اوج می گیرد، اما جنبش انرژی های تجدیدپذیر به تدریج در حال وارد شدن به مرحله جدیدی از پویایی است. امروزه تولید و مصرف انرژی های جانشین نه تنها واکنشی سریع و احساسی به تغییر کوتاه مدت قیمت های جهانی سوخت های فسیلی است، بلکه افراد با نگاهی سطحی به میزان ذخایر موجود انرژی و تعدد مسائل زیست محیطی درمی یابند که چاره ای جز روی آوردن به اقتصادهای مبتنی بر انرژی های جانشین در شهرها  روستاهای خود ندارند.