دانلود پاورپوينت طلاق روانی ونابسامانی های نظام خانواده و اجتماع جهت رشته روانشانسی,علوم تربیتی و اجتماعی در قالب 12 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 


تعریف: تلاشی است که برای خلاص کردن خود از رابطه فرساینده و نامطلوب و غیر قابل تحمل که نتیجه ان خرد شدن عزت نفس و از بین رفتن عاطفه است.
کسلر هفت مرحله را برای طلاق روانی درنظر گرفته است.
1- سرخوردگی                                                                       
2- فرسایش وتخریب رابطه
3- دور شدن از تعهدات نسبت به یکدیگر
4-جدایی جسمانی                         
5-سوگ در اثر فقدان همسر
6-کار شدید جهت ترمیم زندگی
7-قطع رابطه عاطفی و روانی

 

 

1-ناسازگاری زن و شوهر: دلایل بیشماری داردکه وجه مشترک همه انها     برآورده نشدن انتظارات است.
انتظارات چیست؟  الگوهای عملی هستند که هر یک  از دو طرف دیگری  را موظف به تحقق انها میداندو در صورتیکه طرف مقابل انها را محقق نسازد    ازردگی و نارضایتی و در نهایت ناسازگاری و جدایی  بیش میاید.             
2-نظام اجتماعی و ناسازکاری زن و شوهر
انسان اجتماعی در نظام اجتماعی  اجتماعی میشود و در واقع رابطه های اجتماعی وهنجارهای اجتماعی وهنجارهای فرهنگی را درونی میکند.

 


اگر فرایند اجتماعی ناقص باشد و یا زن شوهر در دو فرایند کاملا متفاوت   اجتماعی شده باشند  درک صحیحی از وظایف و نقشهای طرف مقابل نخواهد   داشت و لذا عدم  درک صحیح میتواند  موجب نا سازگاری  شود.
3-ناسازگاری فرزندان و والدین:   بهرحال والدین به یک نسل و فرزندان به  نسل دیگری تعلق  دارند  و هر نسلی در شرایط  احتماعی و فرهنگی خود اجتماعی  میشوند و لذا با هم تفاوت دارتد . بعضی اوقات  این تفاوتها  بیش از حد باعث ناسازگاری فرزندان میشود.

 

فهرست مطالب
طلاق روانی
قطع رابطه عاطفی
آسیب های نظام خانواده
علل وقوع طلاق
عواملی که وقوع طلاق را افزایش میدهد
عواقب و پیامدهای طلاق
ابعاد طلاق
پیامهایی برای والدین                   
نابسامانی خانواده ایرانی